Известие

Collapse
No announcement yet.

За Алфите и хората

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

....

Съобщение от DSU | блокирай!
    Заглавие: ...
    --------------------------------------------------------------------------------

Карам Opel на 20 години и не го заменям дори за 2 годишна италианска кола!!!

тва в vbox ми го написа тоя .........
    Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Дай му да покара твоята да видиш, че ще замени 2 годишен опел за нея
      Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.

Comment

мани тоя е пален смешник )) гледам в коментарите на едно филмче с алфа брера написал - като слезеш в канала под нея ще видиш какъф боклук е всъшност хаха и кара някаф опел на 20 години : ) просто неми се вярва кфи промити мозъци има

Comment

Виж сега , оставяй си хората да си пишат каквото си искат. Когато някой е убеден в нещо - трудно може да му промениш мнението.
          И запомни - започнеш ли да спориш с идиот - сам ще се докараш до неговото ниво.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Gho5t
            мани тоя е пален смешник )) гледам в коментарите на едно филмче с алфа брера написал - като слезеш в канала под нея ще видиш какъф боклук е всъшност хаха и кара някаф опел на 20 години : ) просто неми се вярва кфи промити мозъци има
            Аз съм имал 20+ годишен опел и ще ти кажа,че точно когато слезеш под него ще разбереш,че трябва да се оттървеш по-най бързия начин от него и да си вземеш нещо друго :P Може и Алфа :P

ПП: Лично аз обаче не бих взел 2 годишна,дори да ми я подарят просто не мога да си позволя поддръжката
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

pr_00f да ве аз му викам аре здраве да е няма да спорим вече си скучен с остарели методи мисълта му с опели е обрасла ... а hsr много ясно която и кола да е на 20 години ще е мн зле естествено ако не наливаш нон стоп пари в нея : )) и нея потдържаш много

Comment

Първоначално публикувано от Mopreme
                от вчера и аз вече притежавам една Алфичка и от първото каране останах много доволен, дано да ме радва дълго занапред и ще се разбере дали приказките на хората са просто празни бръщолевения
                ЧЕСТИТО! Слагай тъмните очила и се кеф'и!

Comment

Бих сменил Alfa Romeo марката единствено за Maserati (не говоря за най-скъпите марки)
                  Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

преди 4 дена отивам на автомивка да си измия колата и се заговорих с един човек, който беше за същата процедура. Той караше чисто нов Опел Зафира и се заговорихме за италянските автомобили... неговите думи бяха АЛФА РОМЕО Е НАЧИН НА ЖИВОТ... не просто марка
                    Lexus Is200
                    Honda CBR 600 F4i

Comment

Ми да , начин на живот е , половината време на пътя половината в бокса

шега е тва , не са лоши алфите ма в никакъв случай не са върха на сладоледа. но за цената си е добре , общо взето едва ли има по евтина кола с толкова екстри

Comment

[quote="SFINKS"]Ми да , начин на живот е , половината време на пътя половината в бокса ...

Абе ний от шеги разбираме, може и половината от времето да е в бокса, ма тва е щото си обичаме колиците, грижим се за тях. И когато ги показваме, то е гордост. А иначе, като ходим на пазар, палим обикновената (втората) кола. Поне на мен така ми се иска

Comment

абе за алфата от 4000 до 6000 са нормални обороти извън града се кара винаги над 4000 оборота аи земи един гоуф и го караи само така или сложи 4та и го караи с 5500 оборота да видим няма ли да му кипнат чаиниците даже по бързо ще роди от алфа
                          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                          Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                          Alfa Romeo 145 1.4 16v
                          BMW 520i E39

Comment

Аз миналата година си търсех Ауди В4, но като видях сегашната си Алфа 146 1,4 ТS се отказах от всичко друго и я взех веднага Помогна ми един познат ,неговата е 1,7ТD доволен и горд сам от колата си лошото е че още не я познавам и ми е още трудно да и свикна Но това е колата

Comment

Working...
                            X